Keçiören Tabela

KEÇİÖREN Tabela Hakkında

Keçiören tabela olarak müşterilerimizin her boyutta ve her türde tabela ihtiyacına aralıksız çözümler bulmaktayız. . Açık hava reklam araçlarından birisi olan tabelalar; cafeler, oteller, eczaneler, marketler ve şirketler için hayati değer taşımaktadır. Bilhassa da LED tabelalar, günümüzde oldukça önemli bir tanıtım aracıdır. Tabela konusunda okuyacağınız bu yazıda, tabelalar hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilir ve tabela seçiminde nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

KEÇİÖREN Tabela Firmaları

Tabela fiyatları 2020, 200 liradan 4000 liraya kadar çıkabilen geniş bir değer aralığındadır. Bu fiyatı belirleyen en önemli unsur ise tabelanın büyüklüğü ve özelliğidir. Örnek olarak LED tabelalar; tek-çift yönlü, renkli-renksiz özelliklerine göre farklı fiyat aralıklarına sahip olurlar. Bu fiyat değişimine tabelaların boyutları da dahil edilmektedir. Sonuç olarak, işletmenizin ne tür bir tabelaya ihtiyacını olduğunu ve bu değerin tahmini olarak ne kadar tutabileceğini kendiniz de hesaplayabilirsiniz. Keçiören tabela olarak, 2020 yılında da en uygun tabela fiyatlarıyla hizmetinizdeyiz.
  • Kutu Harf Tabelalar
  • Totemler
  • Alüminyum Tabela
  • Işıklı Kutu Harfli Tabelalar
  • Vinil Germe Tabela
  • Ofisin içinde kullanılan tabelalar
  • Yönlendirme gerektiren tabelalar
  • Krom tabela
  • Pirinç tabelalar
  • Eczane tabelaları
  • Pleksglass tabelalar
  • Avukatlık ofisi tabelası

Ankara Tabelacı

LED tabelalarda dikkat çeken özelliklerden en önemlisi, animasyonlardır. Bu animasyonlar sayesinde müşterilerinizin dikkatini onlarca metre uzaklıktan çekmeniz mümkündür. Bu durum aynı zamanda tabelanın boyutuna bağlı olarak da değişir. Satın alacağını bir LED tabelaya, gerekli kodu ve bilgileri girerek istediğiniz yazıyı ekleyebilirsiniz. Bu sayede standart bir tabelada değişiklik gerektiği zaman tabela yenileme işlemi yaparken LED tabelalarda sadece gerekli bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. LED tabelaların normal tabelalara göre avantajlarından belki de en önemlisi budur.

Ankara Tabela

Tabelaların şirketler için avantajları yalnızca reklam konusunda değildir. Reklamdaki avantajlara ek olarak iyi bir kurumsal kimlik açısından da tabelalar değerlidir. Bir şirketin tabelası ne kadar kaliteli ve iyi bir tasarıma sahipse şirket o kadar değer görecektir. Birçok kullanıcı, dükkanların sadece tabelasına bakarak anlık kararlar vermektedir. O an gözüne hangi tabela daha çekici gelirse müşteriler o işletmeye yönelecektir. Tabela seçimi konusunda bu nedenle insanlara güven uyandıran renkler seçilmeli ve mümkün olabildiğince şirketin hangi hizmeti verdiği tabela üzerinde açıkça seçilebiliyor olmalıdır. Keçiören tabela firması olarak sizlere en yaratıcı tabela tasarımlarını sunmaktan gurur duyuyoruz.

Tabelaların Konumu Neden Önemlidir?

Keçiören tabela olarak tabela konusunda bilmeniz gereken bir diğer durum da tabelanın konumudur. İyi bir tabela, kötü bir konumda yer alırsa muhtemelen oldukça kısıtlı bir kitleye hitap edecektir. Ancak çift yönlü, kayan ve renkli bir LED tabela, bir de cadde üzerindeyse o cadde üzerindeki herkese hitap edecektir. Böyle bir tabela, internet üzerinden günlük vereceğiniz 100 liralık reklama neredeyse eşdeğer olacaktır. Bu nedenle tabela konusunda seçimlerinizde işletmenin bulunduğu alan oldukça önemlidir. İşlek bir mekanda olan işletme, yalnızca tabelasıyla bile tam kapasite çalışabilecek kadar iş alabilir. Ancak kıyıda köşede kalan bir işletme için tabela konusunda gereksiz harcamalara girmemek daha doğru olabilir. Bu durumu işletmenizin bulunduğu konuma göre değerlendirmenizde oldukça fayda var.


Kaynak : https://www.sahreklam.com.tr/kecioren-tabela/



Tabela imalatı, tasarım, Ostim, Reklam, Led, Işıklı, Tabela, Totem, Cephe, Ankara Tabela, Tabela Ankara, Cnc Kesim, Mdf kesim, Kutu Harf, Krom Harf, Paslanmaz Harf, 333 Reklam, Ankara tabela reklam, reklam ankara, ankara reklam, dijital baskı,tabela ankara

Bu blogdaki popüler yayınlar

Krom Harf

Şaşmaz Tabela

Ankara Tabela